En engageret gennemgang af bogsæsonen 2022's udgivelser

Igen i år kan Bogpusheren tilbyde et foredrag, hvor to erfarne bogfolk giver et overblik over bogsæsonen 2022 - specielt rettet mod bibliotekarer og bibliotekernes bruger, Der bliver præsenteret lidt over 100 udgivelser af dansk - og udenlandsk skønlitteratur, krimier, biografier og udvalgte fagbøger. Den meget personlige gennemgang omhandler også tendenser og temaer i årets produktion og de enkelte titler set i lyset af det øvrige forfatterskab. Årets Bøger er et subjektivt udpluk af væsentlige bøger fra indeværende sæson. Anbefalinger af bøger, man bør læse og advarsler om at spilde tid på ligegyldige udgivelse. Foredragene bliver løbende opdateret.

Ring eller skriv, hvis I er interesserede i foredrag om et bredt udvalg af skønlitteratur, krimier, biografier og lidt fagbøger - og indhent tilbud.Vi kommer gerne såvel om aftenen som i dagtimerne, og gennemgangen varer mellem 2½ og 5 timer med indlagte pauser alt efter behov.

Som det har været tilfældet i 2021 glæder Kåre og jeg os til også i 2022 at besøge en lang række biblioteker, hvor vi vil fortælle om Årets Bøger. 

Vores første biblioteksarrangement er onsdag den 30. november kl. 19.00 på Brøndby Bibliotek, hvor vi fortæller om gode julegaveideen.

Send en mail til jannik@bogpusheren.dk og få et tilbud eller ring til os: Kåre V. Poulsen (23 23 86 76) eller Jannik Lunn (21 80 17 99).

 

Jannik Lunn optræder også med foredraget:
HUMOR I BØGERNES VERDEN - en festlig gennemgang af frivillig og ufrivillig komik - om forfattere, boghandlere, forlæggere, anmeldere, bogkøbere og andre særlinge fra bøgernes verden.

Jannik Lunn var journalist på branchebladet BogMarkedet fra 1999-2014. Inden da over 30 års erfaring fra diverse forlag. Har rejst land og rige rundt et par gange om året og solgt bøger til landets boghandlere. Arbejder hver anden lørdag og i travle perioder hos sin hustru Marianne Withen i hendes boghandel, Boghandleren Godthåbsvej på Frederiksberg. Har holdt foredrag for flere af de store boghandlerkæders medarbejdere om sæsonens bøger og været koordinator ved større forfatterarrangementer. Var i 12 år (1991-2003) formand for BoghandlerKlubben og laurbærkransede i den periode 12 forfattere. Kunne høres i Smutvejen på P4 med anbefalinger af nye bøger, så længe det program eksisterede.

Kåre V. Poulsen er cand. mag i litteraturvidenskab og visuel kommunikation. Redaktør på DR Kultur, hvor han siden 1999 har lavet kultur- og litteraturformidling. Har en fortid på bl.a. DR2s Bestseller og P1s Alfabet. Kåre V. Poulsen er netop nu bestyrer af bl.a. DRs Bogklubber og DR Romanprisen. Han har vundet internationale priser for DRs Fantastiske fortællinger og kortfilmen Tænk hvis tiden gik baglæns.