En engageret gennemgang af bogsæsonen 2018's udgivelser


Vi har netop afsluttet foredragene om Årets Bøger 2017 med nogle særdeles velbesøgte arrangementer på bibliotekerne i Aarhus, Nakskov, Nykøbing Falster og Rødovre.

Igen i 2018 kan Bogpusheren tilbyde et foredrag, hvor to erfarne bogfolk giver et overblik over bogsæsonen 2018 - specielt rettet mod bibliotekarer og bibliotekernes brugere. I foråret vil der være visse udgivelser fra efteråret 2017 med. Der bliver præsenteret lidt over 100 udgivelser af dansk - og udenlandsk skønlitteratur, krimier, biografier og udvalgte fagbøger. Den meget personlige gennemgang omhandler også tendenser og temaer i årets produktion og de enkelte titler set i lyset af det øvrige forfatterskab. Årets Bøger er et subjektivt udpluk af væsentlige bøger fra indeværende sæson. Anbefalinger af bøger, man bør læse og advarsler om at spilde tid på ligegyldige udgivelse. Foredragene bliver løbende opdateret.

Forårets første foredrag fandt sted på Fredensborg Bibliotek og det næste var på Rønne Bibliotek. Vi vil begge være til stede på Krimimessen i Horsens i weekenden 17. - 18. marts. Se programmet på www.krimimessen.dk.

Vi fortsætter foredragene i hele 2018, og vi har allerede en del aftaler rundt om i landet i hele efterår, men der er stadig huller, hvor det endnu er muligt at bestille foredrag om Årets Bøger. Så kig i kalenderen og bestil nu. 

Ring eller skriv, hvis I er interesserede i foredrag om et bredt udvalg af skønlitteratur, krimier, biografier og lidt fagbøger - og indhent tilbud.Vi kommer gerne såvel om aftenen som i dagtimerne, og gennemgangen varer mellem 2½ og 5 timer med indlagte pauser alt efter behov.

Send en mail til jannik@bogpusheren.dk og få et tilbud eller ring til os: Kåre V. Poulsen (23 23 86 76) eller Jannik Lunn (21 80 17 99).

Jannik Lunn optræder også med foredraget:
HUMOR I BØGERNES VERDEN - en festlig gennemgang af frivillig og ufrivillig komik - om forfattere, boghandlere, forlæggere, anmeldere, bogkøbere og andre særlinge fra bøgernes verden.

Jannik Lunn var journalist på branchebladet BogMarkedet fra 1999-2014. Inden da over 30 års erfaring fra diverse forlag. Har rejst land og rige rundt et par gange om året og solgt bøger til landets boghandlere. Arbejder hver anden lørdag og i travle perioder hos sin hustru Marianne Withen i hendes boghandel, Boghandleren Godthåbsvej på Frederiksberg. Har holdt foredrag for flere af de store boghandlerkæders medarbejdere om sæsonens bøger og været koordinator ved større forfatterarrangementer. Var i 12 år (1991-2003) formand for BoghandlerKlubben og laurbærkransede i den periode 12 forfattere. Kunne høres i Smutvejen på P4 med anbefalinger af nye bøger, så længe det program eksisterede.

Kåre V. Poulsen er cand. mag i litteraturvidenskab og visuel kommunikation. Redaktør på DR Kultur, hvor han siden 1999 har lavet kultur- og litteraturformidling. Har en fortid på bl.a. DR2s Bestseller og P1s Alfabet. Kåre V. Poulsen er netop nu bestyrer af bl.a. DRs Bogklubber og DR Romanprisen. Han har vundet internationale priser for DRs Fantastiske fortællinger og kortfilmen Tænk hvis tiden gik baglæns.