Bogpusheren er hjemmeside for Jannik Lunn – med oplysninger om foredrag, og her kan man desuden bestille konsulentudtalelser og forfatterinterviews. Siden indeholder også anmeldelser og meget andet – og så har hjemmesiden desuden et miniantikvariat, hvor man kan finde et lille udvalg af de mange bøger, som er til salg og som kan købes.

Men frem for alt er Bogpusheren hjemmesiden, der fortæller om de mange foredrag, som jeg holder på landets biblioteker sammen med Kåre V. Poulsen. Her giver vi en personlig gennemgang af Sæsonens Bøger – og det kan man læse meget mere om ved at klikke ind på Årets Bøger.

Som det har været tilfældet i 2016 glæder Kåre og jeg os til også i 2017 at besøge en lang række biblioteker, hvor vi vil fortælle om Årets Bøger 2016-17.

På siden Årets Bøger kan man læse om nogle af de afholdte arrangementer - og siden bliver løbende opdateret.

Jannik Lunn sammen med Claus M. Lohman (forfatter til Genspejl). Fra Krimimessen i Horsens 2015

Her er billeder fra Krimimesserne 2014 og 2015 i Horsens af interviews med forskellige forfattere. Også på Krimimessen 2016 interviewede Jannik Lunn en række forfattere og gennemgik desuden en del af de krimier, som var udkommet siden den forrige krimimesse. Det samme gør sig gældende på Krimimessen 2017. Billeder fra krimimesse 2016 kan ses på www.krimimessen.dk

Interview med Bjarne Bentzen fra Krimimessen 2014

med Erik Hauervig fra Krimimessen 2014

og med Klaus Scharbau også fra Krimimessen 2014