Bogpusheren er hjemmeside for Jannik Lunn – med oplysninger om foredrag, og her kan man desuden bestille konsulentudtalelser og forfatterinterviews. Siden indeholder også anmeldelser og meget andet – og så har hjemmesiden desuden et miniantikvariat, hvor man kan finde et lille udvalg af de mange bøger, som er til salg og som kan købes.

Men frem for alt er Bogpusheren hjemmesiden, der fortæller om de mange foredrag, som jeg holder på landets biblioteker sammen med Kåre V. Poulsen. Her giver vi en personlig gennemgang af Sæsonens Bøger – og det kan man læse meget mere om ved at klikke ind på Årets Bøger.

Som det har været tilfældet i 2017 glæder Kåre og jeg os til også i 2018 at besøge en lang række biblioteker, hvor vi vil fortælle om Årets Bøger 2018. Første foredrag fandt sted  på Fredensborg Bibliotek fredag 26. januar og det næste foredrag var lørdag 3. februar på Rønne Bibliotek. I weekenden 17.-18. marts deltog vi begge i Krimimessen i Horsens, hvor vi begge havde forskellige interviews, og hvor jeg fortalte om Årets gode krimier. Det foregik i det gamle Statsfængsel. www.krimimessen.dk

Efterårets første foredrag fandt sted på Smørum Bibliotek torsdag den 11. oktober. Næste foredrag foregik på Birkerød Bibliotek onsdag den 7. november, og fredag den 9. november var vi på Sønderborg Bibliotek. Onsdag den 21. november er jeg på Aarhus Bibliotek kl. 9.00 - og efterårets sidste foredrag er fredag den 30. november kl. 9.00 på Glostrup Bibliotek.

Siden Årets Bøger bliver løbende opdateret.

Her er billeder fra Krimimesserne 2014 og 2015 i Horsens af interviews med forskellige forfattere. Også på Krimimesserne i 2016 og 2017 interviewede Jannik Lunn en række forfattere og gennemgik desuden en del af de krimier, som var udkommet siden den forrige krimimesse. Det samme gør sig gældende på Krimimessen 2018. Billeder fra de tidligere krimimesser  kan ses på www.krimimessen.dk

Krimimessen 2018

Gennemgang af Årets Krimier 2018

med Erik Hauervig fra Krimimessen 2014

og med Klaus Scharbau også fra Krimimessen 2014